För företag

Hur vi kan samarbeta

Engångsinsats eller långsiktig investering

Om er organisation är intresserad av att integrera samhällsansvar i er verksamhet samt främja mänskliga rättigheter och hållbar utveckling är ni varmt välkomna till Kids of Uganda. Tillsammans kan vi genomföra engångsinsatser eller utveckla långsiktiga och strategiska samarbeten som alla gör verklig skillnad och stimulerar samhällsutvecklingen i Uganda.

Ett samarbete byggs genom att vi tittar på era förutsättningar och drivkrafter samt våra gemensamma mål och definierar ett partnerskap därefter. Oavsett storleken på ert bidrag så blir ni en viktig partner i vår strävan att bidra till en långsiktig förändring.

Tre typer av partnerskap

Som partner till Kids of Uganda investerar ni i verklig förändring, eftersom ni bidrar till hållbara och långsiktiga insatser som görs på det lokala samhällets förutsättningar. Vi arbetar utifrån tre olika typer av samarbeten:

Specifikt projektstöd

Stötta ett specifikt projekt som ni tillsammans med Kids of Uganda syr ihop utifrån era värderingar och intressen samt verksamhetens behov.

Maila Sponsoransvarig

Löpande utvecklingsstöd

Bidra till vårt löpande arbete inom särskilda arbetsområden. Exempelvis att täcka lönen för en av våra anställda i Uganda.

Läs mer om utvecklingsstöd

Engångsinsats

Stötta Kids of Ugandas verksamhet med en valfri summa, eller köp gåvokort till medarbetare, partners och kunder under till exempelvis högtider.

Läs mer om engångsinsatser

Exempel på löpande utvecklingsstöd

Behov:

Kids of Uganda behöver utöka personalstyrkan i Uganda med två personer, varav en ekonomitjänst och en ny fälttjänst för en socialarbetare.

Möjlighet:

Sponsra en nyanställning med 1500 SEK/månad alternativt 18000 SEK/år.

Behov:

Familjestödsprogrammet är kärnan i vår organisation. Vi har kontinuerligt behov av nya sponsorer för att kunna stötta fler utsatta familjer.

Möjlighet:

Sponsra en familj under två års tid med 500 SEK/månad alternativt 6000 SEK/ år.

Behov:

Våra fältarbetare behöver dagligen ta sig runt i regionen för att besöka och handleda de familjer som deltar i vårt program.

Möjlighet:

Täck reskostnader för våra fältarbetare med 250 SEK/månad alternativt 3000 SEK/år.

ENGÅNGSINSÄTTNING

Svenska transaktioner

Swedbank: 8156-2 923 418 200-5
Bankgiro: 859-8542
Swish: 123 326 81 90

 

Utländska transaktioner

Konto: Kids of Uganda
IBAN: SE71 8000 0815 6292 3418 2005
BIC: SWEDSESS

 

Markera gärna insättningen med ”Engångsinsats Kids of Uganda”

KONTAKT OCH WEBSHOP

Wictoria Trei
Sponsoransvarig

Mail: wictoria.trei@kidsofuganda.com

 

Webshop: webshop.kidsofuganda.com
Facebook:
Kids of Uganda

Instagram: kidsofuganda
LinkedIn: Kids of Uganda