Julkampanjer i webshopen

Julkampanjer i webshopen

Det är december och julen närmar sig med stormsteg. Även vi på Kids of Uganda har julstökat, och i vår webshop hittar du nu julkampanjer av olika slag och olika prisklass. Du kan bland annat hitta skoluniformer och skor till barnen på barnhemmet. Bådadera är något skolan ställer krav på att barnen har, och vi är i stort behov av nytt då barnen växer så det knakar och har slitit ut sina uniformer så att de (faktiskt) snart ramlar av. Andra fina gåvor är en malariabehandling till barnen,  eller så kan du – om du inte kan bestämma dig – ge ett bidrag till verksamheten i stort. För ditt köp får du ett fint gåvobevis att skriva ut skickat till din mail, att ge bort till någon du tycker om (eller varför inte till dig själv?).

För dig som gärna vill ge bort en sak att slå in och lägga under granen finns det färgglada mössor och tygpåsar i ugandiskt tyg. Som vanligt hos Kids of Uganda går varenda krona oavkortat till verksamheten i Uganda, förutom för mössorna där 40 kr går till materialkostnader.

Ett annat julklappsförslag är hEjkånpEjkåns underbara, egentillverkade barnkläder. HEjkånpEjkån har valt att ge 50 % av intäkterna till Kids of Uganda, deras produkter finner du i deras webshop.

Gör skillnad som når hela vägen – köp dina julklappar hos Kids of Uganda!