Kids of Uganda växer – nu är vi i stort behov av nya familjesponsorer!

Kids of Uganda växer och utvecklas. Med hjälp av vårt team på plats i Uganda har fler familjer identifierats som är i behov av stöd, men för att vi ska kunna hjälpa fler familjer behöver vi fler sponsorer!

 

Först och främst vill Kids of Uganda ge ett stort tack till våra tidigare och nuvarande sponsorer. Tillsammans har vi gjort skillnad och Ert bidrag är oersättligt. Sprid gärna ordet om Kids of Uganda och hjälp oss att få fler sponsorer så att vi kan ge stöd åt ytterligare familjer. Men vad innebär det egentligen att vara sponsor åt Kids of Uganda? Vilken skillnad gör ert bidrag?

 

Att vara familjesponsor till Kids of Uganda innebär att familjerna som omfattas av familjestödsprogrammet i Uganda får ett ekonomiskt bidrag varje månad under två års tid. Detta bidrag ska familjerna investera i projekt som sedan ska generera pengar till hushållet ur ett långsiktigt perspektiv. Familjestödsprogrammet har visat sig vara mycket effektivt, och vi kan idag stolt berätta om hur våra fantastiska familjer efter två år har investerat i en trygg framtid tack vare det ekonomiska bidraget. Våra socialarbetare på plats i Uganda har rapporterat om familjernas framgångar och hur samtliga familjer inte bara har uppskattat det ekonomiska stödet, utan även den handledning och uppföljning som de erbjuds. Tack vare sina familjesponsorer har samtliga familjer fått möjlighet att starta upp projekt som genererar pengar till hushållet – både nu och i framtiden!

Barnaskara med nya kläder

Är du intresserad av att vara familjesponsor eller vill du bara veta mer om vårt familjestödsprogram? Läs mer här eller skicka ett mail till camilla.davidsson@kidsofuganda.com med titel ’Bli sponsor’.

Du kan välja om du vill bidra med 250 eller 500 kronor per månad. Detta bestämmer du vid din första inbetalning.

 

Tack igen, tillsammans gör vi skillnad!