Tisdag

Tisdag

Idag är det sjukstuga här igen. Jacob är hemma på grund av hosta och magont. Det verkar inte försvinna för de stackars liven. Jag hoppas han mår bättre snart, annars får vi åka in till sjukhuset.

Igår var det en vecka kvar tills Jennifer åker hem, två veckors tills jag åker hem… en dag tills Tove åker tillbaka. Slutet är nära, känns väldigt konstigt att snart stå och vänta på tunnelbanan hemma i Stockholm, eller bara köpa mat på ICA. Ja, det kommer vara en stor kontrast. Jag hoppas att min vistelse här kommer att ha en påverkan på mitt liv/mitt sätt att tänka och vara. Jag antar att det kommer ta lite tid för mig att smälta allt när jag kommit hem. För när jag lever här så är man väldigt mycket ”in the moment” och jag tror att det kommer sjunka in när man väl har kommit hem.

På fredag kommer Hanna (sitter med i Kids of Ugandas styrelse) med tre kompisar. De stannar över helgen och rör sig sedan mot Kenya på söndagen. Det ska bli väldigt kul, vi blir en hel tjej liga här! Plus att det är påsk, vilket betyder att det är fest och rörelse i stan. På lördag är det en memorial service för en man i styrelsen på den ugandiska sidan. Han bjöd in oss alla att komma och delta.

Jag fortsätter min jakt på styrelsemedlemmarna här! Snart måste de dyka upp! Jag har fått tag på en nu iaf, så jag hoppas att det blir ett möte imorgon kväll.