fbpx

Skicka ett digitalt julkort och stöd Kids of Uganda med 12 kronor

Vill du önska dina nära och kära, vänner och kollegor en god jul? Genom att skicka ett digitalt julkort kan du spara på miljön och samtidigt stötta Kids of Uganda!

För varje digitalt julkort du vill skicka, Swisha de 12 kronorna som du annars hade lagt på ett julfrimärke till 123 326 81 90.

Hur funkar det?

Alternativ 1: Dela julkortsbilden på Facebook

På vår Facebook-sida finns ett inlägg med julkortsbilder. Det enda du behöver göra är att klicka på bilden som du vill skicka och sedan klicka på dela-knappen. Då skickar du bilden som en julhälsning direkt till en Facebookvän. Du väljer själv och det ska delas som ett inlägg på deras profil, eller som ett meddelande i Messenger. Givetvis kan du lägga till en personlig hälsning!

När du skickat alla kort, räkna ihop hur många det blev och Swisha totalsumman till Kids of Ugandas nummer 123 326 81 90 (12 kr per person som du skickar till).

Länk: Facebookinlägget med julkortsbilderna


Alternativ 2: Spara valfri julkortsbild nedan och skicka i mejl eller meddelande

Du kan också skicka ett julkort direkt på mejl, SMS eller annat meddelande. Det enda du behöver göra är att spara den eller de bilder nedan som du vill skicka i din julhälsning.

Spara bilden på din dator eller telefon, bifoga den i meddelandet och skriv valfri hälsning! När du skickat alla kort, räkna ihop hur många det blev och Swisha totalsumman till Kids of Ugandas nummer 123 326 81 90 (12 kr per person som du skickar till). Det går också att betala via Bankgiro, om du inte har Swish.

Vi har sex julkortsbilder att välja mellan:

Vi önskar dig en riktigt god jul!

Psst: Du vet väl att du kan ge bort gåvobevis i julklapp? Det finns gåvobevis för 40 kronor och uppåt i vår webbshop.

Fler artiklar och bloggar

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.