fbpx

Vill du vara med i en av Kids of Ugandas arbetsgrupper?

Nu söker Kids of Uganda fler medlemmar till arbetsgrupperna. Som en del av arbetsgrupperna är du med och utvecklar Kids of Ugandas verksamhet och lär dig massor!

Vill du göra ‘något’ men har svårt att landa i vad just du kan bidra med? Vill du lära dig mer om Uganda och utvecklingsfrågor? Då kan ett engagemang i Kids of Uganda vara precis vad du letar efter!

Alla lediga roller hittar du på Kids of Ugandas sida på Volontärbyrån.

Vad är en arbetsgrupp?

Kids of Uganda består av tre arbetsgrupper (insamling/information, organisation/samverkan och verksamhet). Som en del av arbetsgrupperna är du med och utvecklar vår verksamhet och lär dig massor! 

Vanligtvis är 12-15 personer engagerade i Kids of Ugandas arbetsgrupper. Det är en härlig blandning individer. De flesta är mellan 25-35 år men vi välkomnar arbetsgruppsmedlemmar av alla åldrar! Vi har olika bakgrund och erfarenheter och är engagerade vid sidan av studier, heltidsjobb eller föräldraledighet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är över 18 år (ingen övre åldersgräns finns!), gillar att samarbeta med andra och är villig att ta ett ansvar för föreningen och sin roll. Vi ser helst att du vill vara del av Kids of Uganda i minst ett år. Det är inte nödvändigt att du har besökt Uganda och du behöver inte ha tidigare erfarenhet av internationellt arbete eller välgörenhet. 

Så arbetar Kids of Uganda

Vi är i stor utsträckning en digital organisation. Vi håller våra möten via Skype eller Zoom och samarbetar genom Slack och Google Drive. Utöver det träffas vi på digitala eller fysiska mini-konferenser två eller tre gånger per år.  

Räkna med att arbetet med Kids of Uganda kommer uppta i genomsnitt 10 timmar per månad, varav ca 3 timmar är möten i helgrupp eller med arbetsgruppen, och ca 7 timmar upptas av eget arbete.

Alla i Kids of Uganda arbetar helt ideellt. 

Hur du ansöker

Om du är intresserad, skicka en kort beskrivning av dig själv och varför du vill bli en del av Kids of Uganda till info@kidsofuganda.com. Platserna tillsätts löpande. 

Uppge i mailet vilken roll (eller vilka roller) du är intresserad av. Rollbeskrivningarna är inte huggna i sten. Känner du att du skulle passa perfekt i en roll bortsett från en specifik punkt? Eller känner du att du står mitt emellan två roller? Inga problem, skriv det i mailet!

Roligt och lärorikt

Känns det övermäktigt när du läser igenom beskrivningarna? Var inte orolig! Du får en överlämning och introduktion från personen som tidigare ansvarat för ”ditt” område. Du kommer ha en kontinuerlig dialog med din grupp och får stöttning i alla uppgifter från de andra arbetsgruppsmedlemmarna. Att vara med i arbetsgrupperna handlar också om att lära sig! 

Tveka inte att höra av dig till info@kidsofuganda.com om du har frågor eller vill ha mer information om Kids of Uganda eller någon av rollerna. 

Rollbeskrivningar

Alla lediga roller hittar du på Kids of Ugandas sida på Volontärbyrån.

Ansökan

Maila info@kidsofuganda.com eller ansök via Volontärbyrån om du är intresserad av en arbetsgruppsroll. Vi ser fram emot din ansökan.

Välkommen till gänget!

Fler artiklar och bloggar

10 sätt att ge bort ett gåvobevis

Vill du ge bort ett gåvobevis till någon som du håller kär, men tycker att det är lite tråkigt att bara ge bort ett papper? Oroa dig inte, vi har lösningen! Här är tio tips på hur du kan ge bort ett gåvobevis på ett fint sätt.

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.