Ensamstående sjubarnsmamma och en sann entreprenör

Esther, en ensamstående mamma till sju barn, är en inspirerande och framgångsrik förebild i familjestödsprogrammet.

Efter att hennes man lämnade henne och barnen hade Esther svårt att få livet att gå ihop. Sedan hon blev en del av Kids of Ugandas familjestödsprogram har hennes situation förbättrats drastiskt till det bättre.

Esther är en mycket driven kvinna och är väldigt mån om sina barns välbefinnande.

Esther och fyra av hennes sju barn.

Med det ekonomiska stöd hon fick under de två första åren i familjestödsprogrammet investerade hon i ett flertal projekt. Hon äger nu en gris och två kor.  

Hon har dessutom kunnat starta upp ett litet cateringföretag som säljer lunch till tjänstemännen på de lokala kontoren.

Vill du hjälpa oss att hjälpa fler mammor som Esther? Bli månadsgivare! Läs mer om hur du kan hjälpa till på www.kidsofuganda.com/stod-oss

(Esther heter egentligen något annat. Vi värnar om familjernas integritet och väljer därför att inte skriva ut deras riktiga namn.)

Fler artiklar och bloggar

Så mer än bara frön i vår!

För våra familjer är jordbruk mer än bara en hobby. Genom vårt stöd bidrar vi till att fler familjer kan försörja sig genom jordbruk. Vill du hjälpa oss att så lite hopp hos fler familjer?

Val i Uganda

Den 14:e januari hölls det val i Uganda – något som påverkade hela befolkningen, både i städerna och på landsbygden.

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.