fbpx

Ensamstående sjubarnsmamma och en sann entreprenör

Esther, en ensamstående mamma till sju barn, är en inspirerande och framgångsrik förebild i familjestödsprogrammet.

Efter att hennes man lämnade henne och barnen hade Esther svårt att få livet att gå ihop. Sedan hon blev en del av Kids of Ugandas familjestödsprogram har hennes situation förbättrats drastiskt till det bättre.

Esther är en mycket driven kvinna och är väldigt mån om sina barns välbefinnande.

Esther och fyra av hennes sju barn.

Med det ekonomiska stöd hon fick under de två första åren i familjestödsprogrammet investerade hon i ett flertal projekt. Hon äger nu en gris och två kor.  

Hon har dessutom kunnat starta upp ett litet cateringföretag som säljer lunch till tjänstemännen på de lokala kontoren.

Vill du hjälpa oss att hjälpa fler mammor som Esther? Bli månadsgivare! Läs mer om hur du kan hjälpa till på www.kidsofuganda.com/stod-oss

(Esther heter egentligen något annat. Vi värnar om familjernas integritet och väljer därför att inte skriva ut deras riktiga namn.)

Fler artiklar och bloggar

Internationella familjedagen

Den 15:e maj är det internationella familjedagen och vi har glädjen att meddela att ingen av de familjer som Kids of Uganda stöttar har insjuknat i covid-19!

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.