För företag

Investera i verklig förändring

Om ditt företag är intresserad av att integrera samhällsansvar i er verksamhet är ni varmt välkomna till Kids of Uganda. Tillsammans kan vi utveckla ett samarbete som gör verklig skillnad för utsatta människor.

Ett samarbete inleds bäst genom att vi diskuterar era förutsättningar och drivkrafter samt våra gemensamma mål och definierar ett partnerskap därefter. 

Du kan välja att bidra till vårt löpande arbete eller ge en engångsinsats. Oavsett storleken på ert bidrag så blir ni en viktig partner i vår strävan att bidra till en långsiktig förändring.

Löpande utvecklingsstöd

Investera i verklig förändring genom att bidra till vårt löpande arbete.

Utöka ditt team med en socialarbetare i Uganda!

Behov:

Kids of Ugandas systerorganisation har tre socialarbetare anställda för att ge rådgivning och utbildning till familjerna. Lönekostnaderna betalas av Kids of Uganda.

Möjlighet:

Sponsra en anställning med 1500 kr månad alternativt 18000 kr per år.

Stöd en familj

Behov:

Familjestödsprogrammet är kärnan i vår organisation. Vi har kontinuerligt behov av nya sponsorer för att kunna stötta fler utsatta familjer.

Möjlighet:

Sponsra en familj under två års tid med 500 kr per månad alternativt 6000 kr per år.

Möjliggör besök hos familjerna

Behov:

Våra socialarbetare behöver dagligen ta sig runt i regionen för att besöka och handleda de familjer som deltar i vårt program.

Möjlighet:

Täck reskostnader för en av våra socialarbetare med 250 kr per månad alternativt 3000 kr per år.

En gåva som gör skillnad

Stötta Kids of Ugandas verksamhet med ett engångsbelopp eller köp gåvokort till medarbetare, partners och kunder under till exempelvis högtider.

Svenska transaktioner

Swedbank: 8156-2 923 418 200-5
Bankgiro: 859-8542
Swish: 123 326 81 90

Utländska transaktioner

Konto: Kids of Uganda
IBAN: SE71 8000 0815 6292 3418 2005
BIC: SWEDSESS

Märk gärna insättningen med ditt namn och kontakuppgifter.

Exempel: Book of Mormon

Musikalen Book of Mormon på Chinateatern samlade in in en stor summa till Kids of Uganda genom sin programbladsförsäljning. De auktionerade dessutom ut skådespelaren Per Anderssons signerade skjorta samt Linus Wahlgrens scen-slips där summan oavkortat gick till Kids of Ugandas verksamhet. 

Vi är enormt tacksamma för detta!

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

Läs mer

Internationella familjedagen

Den 15:e maj är det internationella familjedagen och vi har glädjen att meddela att ingen av de familjer som Kids of Uganda stöttar har insjuknat i covid-19!