För företag

Investera i verklig förändring

Om ditt företag är intresserad av att integrera samhällsansvar i er verksamhet är ni varmt välkomna till Kids of Uganda. Tillsammans kan vi utveckla ett samarbete som gör verklig skillnad för utsatta människor.

Ett samarbete inleds bäst genom att vi diskuterar era förutsättningar och drivkrafter samt våra gemensamma mål och definierar ett partnerskap därefter. 

Du kan välja att bidra till vårt löpande arbete eller ge en engångsinsats. Oavsett storleken på ert bidrag så blir ni en viktig partner i vår strävan att bidra till en långsiktig förändring.

Löpande utvecklingsstöd

Investera i verklig förändring genom att bidra till vårt löpande arbete.

Sponsra en socialarbetare!

Behov:

Kids of Ugandas systerorganisation har tre socialarbetare anställda för att ge rådgivning och utbildning till familjerna. Lönekostnaderna betalas av Kids of Uganda.

Möjlighet:

Sponsra en anställning med 1500 kr månad alternativt 18000 kr per år.

Stöd en familj!

Behov:

Familjestödsprogrammet är kärnan i vår organisation. Vi har kontinuerligt behov av nya sponsorer för att kunna stötta fler utsatta familjer.

Möjlighet:

Sponsra en familj under två års tid med 500 kr per månad alternativt 6000 kr per år.

Möjliggör besök hos familjerna!

Behov:

Våra socialarbetare behöver dagligen ta sig runt i regionen för att besöka och handleda de familjer som deltar i vårt program.

Möjlighet:

Täck reskostnader för en av våra socialarbetare med 250 kr per månad alternativt 3000 kr per år.

En gåva som gör skillnad

Stötta Kids of Ugandas verksamhet med ett engångsbelopp eller köp gåvokort till medarbetare, partners och kunder under till exempelvis högtider.

Svenska transaktioner

Swedbank: 8156-2 923 418 200-5
Bankgiro: 859-8542
Swish: 123 326 81 90

Utländska transaktioner

Konto: Kids of Uganda
IBAN: SE71 8000 0815 6292 3418 2005
BIC: SWEDSESS

Märk gärna insättningen med ditt namn och kontaktuppgifter.

Kids of Uganda välkomnar alla sorters företagssamarbeten

Ett löpande samarbete eller sponsra ett specifikt pågående projekt? Kids of Uganda välkomnar alla företagssamarbeten, stora som små. Kanske kan vi starta upp ett projekt tillsammans? Tveka inte att höra av er med idéer!

Kids of Ugandas företagssamarbete med Klubbteamet i Örebro under Run for Kids of Uganda 2021.

Samarbete med Klubbteamet i Örebro

Under 2021 hade vi flera samarbeten i samband med vårt välgörenhetslopp Run for Kids of Uganda. Ett av dem var med Klubbteamet i Örebro. 

Klubbteamet i Örebro, som drivs av Jens och Per, bistår idrottsföreningar och företag med material, konfektion och profilprodukter. All konfektion som lämnar deras lokal har de själva förädlat med tryck. Både Jens och Per är föreningsmänniskor ut i fingerspetsarna och brinner för föreningslivet och dess stora kraft. Enligt Jens och Per var det därför ett enkelt val att vara med och stötta välgörenhetsloppet Run for Kids of Uganda, och på så sätt bidra till arbetet att ge barn i Uganda en tryggare uppväxt.

Stort tack till Klubbteamet i Örebro! 

Insamling via Book of Mormon

Musikalen Book of Mormon på Chinateatern samlade in in en stor summa till Kids of Uganda genom sin programbladsförsäljning. De auktionerade dessutom ut skådespelaren Per Anderssons signerade skjorta samt Linus Wahlgrens scen-slips där summan oavkortat gick till Kids of Ugandas verksamhet. 

Vi är enormt tacksamma för detta!

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!