fbpx

Run for Kids of Uganda

Må bra medan du gör bra!

Run for Kids of Uganda 2021 är ett virtuellt välgörenhetslopp med möjligheten att välja mellan distanserna 5 km och 10 km. Loppet startar 1 maj 00:01 och slutar 31 maj 23:59. Du deltar utifrån dina egna förutsättningar och väljer om du vill springa, lunka eller promenera! 

Såhär fungerar det

 
  1. Ladda ner RaceONE-appen och registrera dig till loppet genom att söka efter ”Run for Kids of Uganda”.
  2. Anmälningsavgiften är 100 SEK oavsett distans. Det är även möjligt att lämna en donation vid anmälan.
  3. Efter köp av startplats får du en personlig kod på din mejl. Använd den för att registrera dig till loppet genom att trycka på ”Delta i loppet” i RaceONE-appen. Du kan då se dig själv och andra deltagare i appen.
  4. När det väl är dags för loppet registrerar du ditt lopp och din tid genom att använda RaceONE-appen. Det går även att registrera det i efterhand om du använder GPS-klocka eller annan träningsapp för registrering, senast 31 maj 23:59.

Överskottet går oavkortat till Kids of Ugandas verksamhet.

Länk till loppet 5km: https://www.raceone.com/sv-se/race/cbd83960-8a60-eb11-9889-000d3a222843

Länk till loppet 10km: https://www.raceone.com/sv-se/race/dad83960-8a60-eb11-9889-000d3a222843

Samarbetspartner Flowlife

Vi är otroligt glada över att meddela att loppet sponsras av Flowlife – ett svenskt företag som vill bidra med mer flow till folket!

Flowlife lottar ut en Flowpillow och ett hemmaträningspaket (totalt värde 1990 kr) till tre deltagare i loppet. För att vara med i utlottningen kryssar du i att du vill delta när du registrerar dig till loppet!

  • Flowpillow heat, Sveriges populäraste massagekudde, erbjuder tre valbara hastigheter, infraröd värme och en rejäl styrka. Med dess olika valmöjligheter och multifunktionalitet ökar möjligheten till att anpassa återhämtningen efter ens specifika behov. Välj mellan snabb sportmassage till långsam triggerpunktsbehandling. Flowpillow heat har dessutom vunnit ett flertal bäst i test.

 

  • Hemmaträningspaketet innehåller olika typer av hip bands och powerbands.
    • Hip bands är det perfekta redskapet för den som vill träna ben, rumpa och även axlar. Använd dem till uppvärmningen, för att komplettera ditt träningspass eller varför inte hela träningspasset? Med tre olika band, med olika grader av motstånd kan träningspasset anpassas efter din ambitionsnivå.
    • Power bands kan användas för många olika övningar och tränar hela kroppen. Banden passar allt från styrketräning och rörlighetsträning till rehabilitering och stretching. Med två band och dess olika motstånd, kan träningen anpassas beroende på övning och ambitionsnivå. Power bands kan antingen användas i form av ett helt träningspass eller som ett komplement på gymmet.

 

Produktinformation från Flowlife.

Flowpillow
Flowbandhip
Flowbands

Kombinera din löpning med yoga!

Videoklippet är inspelat i samarbete med Kids of Uganda för att ge deltagarna av Run for Kids of Uganda  yogatips att kombinera med sin löpning. 

Sponsorskap Klubbteamet

Klubbteamet i Örebro, som drivs av Jens och Per, bistår idrottsföreningar och företag med material, konfektion och profilprodukter. All konfektion som lämnar deras lokal har de själva förädlat med tryck. Både Jens och Per är föreningsmänniskor ut i fingerspetsarna och brinner för föreningslivet och dess stora kraft. Enligt Jens och Per var det därför ett enkelt val att vara med och stötta välgörenhetsloppet Run for Kids of Uganda, och på så sätt bidra till arbetet att ge barn i Uganda en tryggare uppväxt.

Vi uppdaterar kontinuerligt i vårt Facebook evenemang inför och under loppet. Dela gärna med er av egna bilder och videos från när ni springer genom att använda hashtagen #runforkidsofuganda

Facebook evenemanget hittar ni här! 

Vid frågor så tveka inte att kontakta 

jennie.rosendal@kidsofuganda.com