fbpx

Stöd oss

Gör verklig skillnad – varje krona räknas

AKUT: Var med och bidra till att Livingstone får en värdig framtid. Hjälp oss samla in pengar till Livingstones yrkesutbildning så han kan stå på egna ben. Bidra genom att göra en engångsdonation nedan. Läs mer om varför Livingstone behöver vårt stöd här.

Gör en engångsdonation

Valfritt belopp

Om du föredrar att göra en engångsdonation är varje bidrag, stort som smått, av stor vikt. Swisha en gåva, gör en banköverföring eller använd vårt bankgiro.

Ditt bidrag går till våra insatser i Uganda och gör det möjligt för utsatta barn att få en tryggare uppväxt.

Swedbank: 8156-2 923 418 200-5
Bankgiro: 859-8542
Swish: 123 326 81 90

Direktlänkar för Swish: 100 kr250 kr500 krValfritt belopp

Du kan enkelt göra en överföring via Swish genom att scanna QR-koden.

Bli månadsgivare

Från 50 kr per månad

Månadsgivare är ovärderliga för oss, det är tack vare de månatliga bidragen som vi har kunnat göra skillnad för så många familjer. 

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan, väljer själv belopp och signerar med BankID. Det tar bara några minuter. Vi återkopplar så snart vi kan, men som ideell organisation kan det ibland ta ett par veckor. Tack för din förståelse!

Du kan också sätta upp en stående överföring genom din bank, våra  kontouppgifter hittar du nedan. Skicka oss gärna ett mail så att vi har dina kontaktuppgifter.

Genom fyra rapporter per år får du veta hur stödet används och en inblick i familjernas vardag.

Köp en gåva som förändrar liv

Från 97 kr

I vår gåvoshop hittar du meningsfulla presenter som hönor, skolmaterial och familjestöd. Det gör stor skillnad för de barn och familjer vi stöttar. När du handlar en gåva i webbshopen får du ett gåvobevis att skriva ut eller skicka vidare.

Företagssamarbeten för hållbarhet

Från 1000 kr per år

Vi söker företag som delar vår passion för hållbarhet och entreprenörskap. Tillsammans kan vi skapa ett samarbete som har en långvarig och positiv inverkan.

Tillsammans kan vi utforska vägar att integrera välgörenhet i er affärsmodell – från att göra en årlig donation eller skänka en summa per såld produkt, till att engagera er publik med sociala medier-utmaningar, eller hjälpa oss med en tjänst. Möjligheterna att samarbeta och göra skillnad är oändliga!

Kontakta oss för en dialog om hur vi kan utforma ett partnerskap som inte bara gynnar vårt arbete, utan även stärker ert företags samhällsansvar.

Vi är bara ett e-postmeddelande eller ett telefonsamtal bort. Kontakta oss på info@kidsofuganda.com eller 070-358 77 94.

Tack för att du gör skillnad!

Var med och bidra till en mer hållbar värld. Med ditt stöd kan vi skapa en tryggare uppväxt för utsatta barn genom att stärka familjer och främja entreprenörskap.

Som givare till en liten och personlig organisation får du insikt i hur ditt bidrag används och, om du önskar, regelbundna uppdateringar.

För mer information är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ring ordförande Amie på 070-358 77 94.

Tack för att du överväger att stödja Kids of Uganda!

Vad säger andra?

Florence får numera en inkomst från sitt skrädderi, tack vare stödet från Kids of Uganda

Ta del av familjernas egna berättelser

Kids of Ugandas stöd hjälper utsatta familjer. Här berättar några av familjerna hur stödet har gjort skillnad för dem.