Stöd oss

Tillsammans kan vi göra skillnad

Vårt arbete möjliggörs genom stöd från privatpersoner och företag. 

Bli månadsgivare idag och stöd familjerna i vårt familjestödsprogram. Som månadsgivare blir du automatiskt medlem i Kids of Uganda. 

Du kan också stötta Kids of Uganda på andra sätt, till exempel genom att bli medlem, handla i vår gåvoshop eller Swisha ett bidrag.

Sex anledningar att bli månadsgivare

Ge barn en ljusare framtid

Hjälp barn att få växa upp i en familj och utvecklas till sin fulla potential. Vi säkerställer att barnen får gå i skolan. 

Pengarna går dit de ska

När du skänker pengar till Kids of Uganda, kan du vara säker på att din gåva används där den gör nytta.  Vi som driver Kids of Uganda arbetar helt ideellt. Endast 3% av våra insamlade pengar går till administrativa kostnader, såsom annonsering.

Personlig kontakt

Vi är en liten organisation med nära kontakter med mottagarna. Våra socialarbetare i Uganda besöker alla familjer minst en gång i månaden. På så sätt kan vi direkt följa upp hur det går för familjerna.

Hjälp familjer på ett hållbart sätt

Familjerna får själv välja hur de vill investera pengarna. Det leder till självförsörjning och självständighet. Målet med familjestödsprogrammet är att familjen ska kunna stå på egna ben och bli helt fria från bidrag.  

Få nya insikter och perspektiv

Genom Kids of Uganda får du inblick i en vardag som är väldigt annorlunda en egen, i en del av världen som du geografiskt är långt ifrån. Som månadsgivare får du flera rapporter varje år. Du kan också bli medlem i vår Facebookgrupp.

Ingen bindningstid

Vi hoppas förstås att du vill vara månadsgivare under lång tid framöver. Men du kan när som helst sluta vara månadsgivare eller justera storleken på din inbetalning.

Det här räcker pengarna till

Som månadsgivare kan du välja om du vill stödja med 100 kr, 250 kr eller 500 kr per månad, eller ett valfritt belopp. Detta bestämmer du vid din första inbetalning. Här är exempel på vad pengarna räcker till för familjerna. 

100 kronor

250 kronor

500 kronor

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Vi hör av oss så snart som möjligt, men ibland kan det dröja ett par veckor då alla i Kids of Uganda arbetar helt ideellt. Tack för din förståelse!

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.

Vad säger andra?

Din gåva gör skillnad

Här är några av familjerna som Kids of Uganda har hjälpt

Wabule och djurhållningen

34-åriga änkan Wabule har genom familjestödsprogrammet utvecklat en verksamhet som genererar långsiktig inkomst till sig själv och sina två barn.

Ett bättre liv för barnen

Genom familjestödsprogrammet har Janet investerat i hönor och boskap samt köpt skolmaterial och andra förnödenheter.

Bli medlem idag

Ett medlemskap i Kids of Uganda ger dig insikt i verksamheten och får vara med och påverka vårt arbete.

Du kan köpa medlemskap direkt i vår gåvoshop eller genom att Swisha 99 kronor till 123 326 81 90. Skriv din e-post i meddelandefältet eller maila oss på info@kidsofuganda.com

Andra sätt att stötta oss på

Du kan stötta våra familjer på flertalet olika sätt, månadsvis eller vid ett enskilt tillfälle. Oavsett hur, så gör du skillnad för barnens liv och framtidsutsikter.

Köp något du inte behöver

I vår gåvoshop kan du bland annat köpa skolmaterial, en höna och utbildningsplatser. Små saker som gör stor skillnad för de barn och familjer vi stöttar.

Ge ett bidrag

Varje krona räknas och gör skillnad i barnens liv. Du kan enkelt stödja med valfritt belopp genom kontoöverföring, bankgiro eller Swish.

Swedbank: 8156-2 923 418 200-5
Bankgiro: 859-8542
Swish: 123 326 81 90

Läs mer