fbpx

1. Ge barn en ljusare framtid

Hjälp barn att få växa upp i en familj och utvecklas till sin fulla potential. Vi säkerställer att barnen får gå i skolan.

2. Gör verklig skillnad 

Som månadsgivare i Kids of Uganda gör du omedelbar skillnad för en familj. Familjerna får ekonomiskt stöd som investeras i valfritt projekt. Projektet genererar inkomst och ger familjen en trygg familjeekonomi. Dessutom får familjerna stöd och handledning från våra socialarbetare. Livssituationen har klart förbättrats för de familjerna som har varit en del av Kids of Ugandas program i två år eller mer.

3. En latte i månaden

Alla bidrag gör skillnad för de familjer som vi stötar. Du väljer själv hur stort ditt bidrag ska vara. Du kan bli månadsgivare för 50 kronor i månaden. 

4. Pengarna går dit de ska

När du skänker pengar till Kids of Uganda, kan du vara säker på att din gåva används där den gör nytta. Endast en mycket liten del av våra insamlade pengar går till administrativa kostnader, såsom annonsering.

5. Vi arbetar helt ideellt

Allt arbete i Kids of Uganda i Sverige sker ideellt. Vi har inga kostnader för löner eller arvoden i Sverige. Däremot har vi tre anställda socialarbetare i Uganda.

6. Gör skillnad – per automatik! 

Som månadsgivare kan du välja att göra betalningen till Kids of Uganda genom autogiro. En knapptryckning, ett formulär online och signering med Bank-ID – sen är det klart! Givetvis kan du när som helst avsluta betalningen. 

7. Personlig kontakt

Vi är en liten organisation med nära kontakter med mottagarna. Våra socialarbetare i Uganda besöker alla familjer minst en gång i månaden. På så sätt kan vi direkt följa upp hur det går för familjerna.

8. Hjälp familjer på ett hållbart sätt

Familjerna får själv välja hur de vill investera pengarna. Det leder till självförsörjning och självständighet. Målet med familjestödsprogrammet är att familjen ska kunna stå på egna ben och bli helt fria från bidrag.  

9. Få nya insikter och perspektiv

Genom Kids of Uganda får du inblick i en vardag som är väldigt annorlunda din egen, i en del av världen som du geografiskt är långt ifrån. Som månadsgivare får du flera rapporter varje år. Du kan också bli medlem i vår Facebookgrupp.

10. Ingen bindningstid

Vi hoppas förstås att du vill vara månadsgivare under lång tid framöver. Men du kan när som helst sluta vara månadsgivare eller justera storleken på din inbetalning.

Bli månadsgivare idag!

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.