fbpx

Hjälp Jackline med sjukhusräkningen efter livsnödvändiga operationen

Swisha 100 kr

Swisha 200 kr

Swisha valfritt belopp

I Uganda kämpar Jackline, en ensamstående mamma till fyra barn inklusive tvillingar, en tuff kamp för att ge sin familj ett bättre liv. Genom vårt familjestödsprogram har hon lyckats starta en liten verksamhet med djur som hennes familjs försörjning. Jackline är både döv och stum. Det ger henne stora svårigheter. Efter tvillingarnas födsel upptäcktes en svullnad på hennes hals och en operation var nödvändig. Operationen räddade hennes liv men lämnade henne med en skuld på 1992 kronor, en summa hon inte kan hantera på egen hand.

Jacklines situation är brådskande. Sjukhusräkningen behöver betalas senast den 10 mars och hennes enda alternativ är att sälja sina djur, familjens huvudkälla till inkomst. Vi har gjort vad vi kan, men hon behöver mer än bara vårt stöd.

Det här är där du kommer in. Varje bidrag, stort som litet, kan göra en stor skillnad för Jackline och hennes barn. Genom att donera hjälper du inte bara till att täcka hennes sjukhusräkning, utan också att säkerställa att hon inte behöver offra sin familjs försörjning.

Låt oss visa att ingen behöver kämpa ensam. Bidra idag och hjälp oss stödja Jackline genom denna utmanande tid. Tillsammans kan vi göra en verklig skillnad.

Du kan bidra genom swishlänkarna nedan eller scanna QR-koden. Tack för ditt bidrag!

Swisha 100 kr

Swisha 200 kr

Swisha valfritt belopp

Jackline med sin mamma och sina fyra barn.

Ge ett bidrag – förändra liv 

Bli givare och bidra till en positiv förändring. Du kan ge barn en tryggare uppväxt genom att bli månadsgivare, ge en donation eller köpa gåvobevis i vår webbshop. 

Fler blogginlägg

Hjälp Livingstone till en värdig framtid 

Livingstone har inga släktingar kvar i livet, men genom Kids of Uganda har han fått möjlighet att växa upp i en fosterfamilj och gå i grundskolan. Nu behöver han vårt stöd för att gå en yrkesutbildning.

Ditt köp hos Nambi gör skillnad

Vi blev så glada när vi kom i kontakt med Nambi, ett litet svenskt företag som säljer hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från Uganda! Nambi ger inte