fbpx

7 smarta tips: Så gör du din julklapp extra värdefull

Vem ska offra sig och äta körsbärslikören i år? Behöver hon verkligen ett doftljus till? Och får fler strumpor plats i lådan? Gör den här julen extra värdefull och skippa - eller komplettera - de klassiska julklapparna.

Se alla gåvor i vår gåvoshop

1: Ge bort en ”stödstrumpa”
Skänk värme till både fötter och hjärta genom att uppgradera ett par strumpor.
Köp ett par strumpor, skriv ut gåvobeviset från Kids of Uganda. Rulla ihop gåvobeviset och lägg i strumpan! Vips! så har du ”stödstrumpor” som passar alla. Det är en gåva som som stöttar en hel familj.

2: Komplettera gåvan
Doftljus är alltid uppskattat – men man behöver ju knappast ett för 179 kronor!? Och visst är en handkräm från matbutiken precis lika bra som en dyr märkeskräm? En billig julklapp är ofta uppskattad men ibland känns det inte ”tillräckligt” att ge bort något som bara kostade 39 kronor. Vi har lösningen: köp den lite billigare presenten och komplettera med ett gåvobevis för att göra gåvan mer värdefull.

3: En uppskattad gå bort-present
Vill du ge en gå bort-present i jul men är osäker på om alkohol är passande? Köp en riktigt god äppelmust och komplettera med ett fint gåvobevis från Kids of Ugandas gåvoshop stället! Eller köp ett gåbobevis i stället för en pralinask. Färre kalorier – och ingen behöver offra sig och äta körsbärslikören.

4: Uppgradera second hand-köpet
En begagnad julklapp, går det? Ja, det är klart! Men kanske känns det lite snålt att ge bort en bok som du hittade på Erikshjälpen för 20 kronor. Don’t worry – we’ve got you covered! Sätt ett gåvobevis som ett bokmärke, och så har du en julklapp som är både värdefull och hållbar på flera sätt.

5; Skicka digitalt
Har du inte möjlighet att träffa alla nära och kära i år? Förgyll deras jul ändå genom att skicka ett gåvobevis till deras e-post tillsammans med en personlig hälsning.

6: En personlig hälsning
Vi skickar gåvobevis via e-post som du själv kan skriva ut, men självklart kan du göra ett eget. Skriv en personlig hälsning på ett julkort, rita en teckning eller skicka ett SMS!

7: Ett hederligt kuvert
Allt behöver inte vara extra hela tiden! Du kan också lägga ett gåvobevis i ett fint kuvert och ge bort som det är. Det är ändå insidan som räknas, och insidan är väldigt fin.

I vår gåvoshop kan du välja flera olika alternativ att lägga under granen. Genom en gåva till Kids of Uganda ger du barn en tryggare uppväxt. Pengarna går till att hjälpa utsatta familjer och barn i östra Uganda. Du får ett fint gåvobevis som du kan skriva ut eller skicka digitalt till nära och kära.

Ge ett bidrag – förändra liv 

Bli givare och bidra till en positiv förändring. Du kan ge barn en tryggare uppväxt genom att bli månadsgivare, ge en donation eller köpa gåvobevis i vår webbshop. 

Fler blogginlägg

Ditt köp hos Nambi gör skillnad

Vi blev så glada när vi kom i kontakt med Nambi, ett litet svenskt företag som säljer hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från Uganda! Nambi ger inte