fbpx

Så gör du din julklapp extra värdefull i år

Vem ska offra sig och äta körsbärslikören i år? Behöver hon verkligen ett doftljus till? Och får fler strumpor plats i lådan? Gör den här julen extra värdefull och skippa - eller komplettera - de klassiska julklapparna.


Ersätt pralinasken
Köp en god chokladkaka – och gåvobeviset “I stället för en pralinask” i vår gåvoshop. Färre kalorier, minst lika gott – och ingen behöver offra sig och äta körsbärslikören. 

Komplettera gåvan
Doftljus är alltid uppskattat – men sen när kostar de 179 kronor!? Ge i stället ett lite billigare doftljus och komplettera med gåvobeviset ”I stället för ett doftljus” för att göra gåvan mer värdefull.

En uppskattad gå bort-present
Vill du ge en gå bort-present i jul men är osäker på om alkohol är passande? Köp en riktigt god äppelmust och komplettera med något fint gåvobevis från Kids of Ugandas gåvoshop stället!

Torra tassar
Många kan skriva under på att en handkräm från matbutiken är precis lika bra som en dyr märkeskräm. En handkräm i julklapp går aldrig fel, men det känns kanske inte ”tillräckligt” att ge bort en som bara kostade 30 kronor. Vi har lösningen! Köp den billiga handkrämen i mataffären i år och gör gåvan mer värdefull genom att komplettera med gåvobeviset ”I stället för en handkräm”.

Skänk värme till både fötter och hjärta
Rulla ihop ett gåvobevis med “I stället för strumpor” eller “I stället för tofflor” och göm det i något att varmt att ta på fötterna. Gör din gåva mer värdefull och värmande med en gåva från Kids of Uganda.

Ett enklare whiskey-beslut
Single malt, blended malt, single cask, rökig eller inte. On the rocks eller neat? Att hitta rätt whiskey är ingen lätt uppgift. Skippa de svåra besluten och köp “I stället för whiskey” i vår gåvoshop istället. En gåva som uppskattas av alla, oavsett whiskeysmak.

I vår gåvoshop kan du välja flera olika alternativ att lägga under granen. Genom en gåva till Kids of Uganda ger du barn en tryggare uppväxt. Pengarna går till att hjälpa utsatta familjer och barn i östra Uganda. Du får ett fint gåvobevis som du kan skriva ut eller skicka digitalt till nära och kära.

Fler artiklar och bloggar

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.