fbpx

Hjälp Livingstone till en värdig framtid 

Livingstone har inga släktingar kvar i livet, men genom Kids of Uganda har han fått möjlighet att växa upp i en fosterfamilj och gå i grundskolan. Nu behöver han vårt stöd för att gå en yrkesutbildning.

Swisha valfritt belopp

Vi har sett honom växa från en liten pojke i andra klass till en ung man redo att stå på egna ben. Men framtidsutsikterna för en ung man i Uganda utan pengar, släktingar eller yrkeskunskaper är tyvärr dystra. Med din hjälp kan vi ge Livingstone en chans att skapa ett självständigt liv. Han strävar efter att bli svetsare och behöver nu genomföra ett års yrkesutbildning.

Vi behöver samla in 5489 kr:

  • 2745 kr för undervisning
  • 1677 kr för boende och mat
  • 1067 kr för material och skyddsutrustning


Kan du vara med och bidra? Varje krona räknas! Swisha ditt bidrag till 123 326 81 90 och hjälp Livingstone ta steget ut i vuxenlivet och skapa sig den framtid han förtjänar. Ditt stöd är med och förändrar Livingstones framtid.

Tack för ditt stöd!
:orange_heart:

Swisha 100 kr

Swisha 200 kr

Swisha valfritt belopp

Du kan också skriva in Kids of Ugandas nummer 123-326 81 90 i Swish-appen.

Ge ett bidrag – förändra liv 

Bli givare och bidra till en positiv förändring. Du kan ge barn en tryggare uppväxt genom att bli månadsgivare, ge en donation eller köpa gåvobevis i vår webbshop. 

Fler blogginlägg

Ditt köp hos Nambi gör skillnad

Vi blev så glada när vi kom i kontakt med Nambi, ett litet svenskt företag som säljer hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från Uganda! Nambi ger inte