fbpx

Skicka ett digitalt julkort och stöd Kids of Uganda med 10 kronor

Året 2020 har varit året då vi fått ställa om till digitala alternativ. Kids of Uganda följer trenden och denna jul kan du skicka ett digitalt julkort till stöd för Kids of Uganda!

Vill du önska dina nära och kära, vänner och kollegor en god jul? Genom att skicka ett digitalt julkort kan du spara på miljön och samtidigt stötta Kids of Uganda!

För varje digitalt julkort du vill skicka, Swisha de 10 kronorna som du annars hade lagt på ett frimärke till 123 326 81 90.

Om du inte vill Swisha kan du istället betala för de digital julkorten i vår webbshop.

Hur funkar det?

Alternativ 1: Dela julkortsbilden på Facebook

Under december månad kommer vi att lägga upp Facebook-inlägg med julkortsbilder. Det enda du behöver göra är att trycka på dela-knappen och skicka bilden som en julhälsning direkt till en Facebook-vän.

Länk: Gå direkt till Facebookmeddelandet med vår första julkortsbild

Fler julkortsbilder publiceras på r Facebooksida under de närmaste veckorna.


Alternativ 2: Spara valfri julkortsbild nedan och skicka i mejl eller meddelande

Du kan också skicka ett julkort direkt på mejl, SMS eller annat meddelande. Det enda du behöver göra är att spara den eller de bilder nedan som du vill skicka i din julhälsning.

Spara bilden på din dator eller telefon, bifoga den i meddelandet och skriv valfri hälsning! Swisha 10 kronor för varje person som du skickar till.

Vi har fem julkortsbilder att välja mellan:

Vi önskar dig en riktigt god jul!

Psst: Du vet väl att du kan ge bort gåvobevis i julklapp? Det finns gåvobevis för 50 kronor och uppåt i vår webbshop.

Fler artiklar och bloggar

Internationella familjedagen

Den 15:e maj är det internationella familjedagen och vi har glädjen att meddela att ingen av de familjer som Kids of Uganda stöttar har insjuknat i covid-19!

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.