fbpx

Skicka ett digitalt julkort och stöd Kids of Uganda med 10 kronor

Året 2020 har varit året då vi fått ställa om till digitala alternativ. Kids of Uganda följer trenden och denna jul kan du skicka ett digitalt julkort till stöd för Kids of Uganda!

Vill du önska dina nära och kära, vänner och kollegor en god jul? Genom att skicka ett digitalt julkort kan du spara på miljön och samtidigt stötta Kids of Uganda!

För varje digitalt julkort du vill skicka, Swisha de 10 kronorna som du annars hade lagt på ett frimärke till 123 326 81 90.

Om du inte vill Swisha kan du istället betala för de digital julkorten i vår webbshop.

Hur funkar det?

Alternativ 1: Dela julkortsbilden på Facebook

Under december månad kommer vi att lägga upp Facebook-inlägg med julkortsbilder. Det enda du behöver göra är att trycka på dela-knappen och skicka bilden som en julhälsning direkt till en Facebook-vän.

Länk: Gå direkt till Facebookmeddelandet med vår första julkortsbild

Fler julkortsbilder publiceras på r Facebooksida under de närmaste veckorna.


Alternativ 2: Spara valfri julkortsbild nedan och skicka i mejl eller meddelande

Du kan också skicka ett julkort direkt på mejl, SMS eller annat meddelande. Det enda du behöver göra är att spara den eller de bilder nedan som du vill skicka i din julhälsning.

Spara bilden på din dator eller telefon, bifoga den i meddelandet och skriv valfri hälsning! Swisha 10 kronor för varje person som du skickar till.

Vi har fem julkortsbilder att välja mellan:

Vi önskar dig en riktigt god jul!

Psst: Du vet väl att du kan ge bort gåvobevis i julklapp? Det finns gåvobevis för 50 kronor och uppåt i vår webbshop.

Fler artiklar och bloggar

Ugandas skolor öppna igen

Efter 22 månader av skolnedstängning till följd av covid-19-pandemin öppnade Uganda sina skolor igen den 10:e januari. Universitet och högre lärosäten började öppna redan i november 2021.

Möt Robinah och hennes döttrar

Den här månaden får ni träffa en familj som befinner sig i fas två i Kids of Ugandas familjestödsprogram. De har alltså tidigare fått ekonomiskt stöd, men har nu övergått till enbart socialt stöd. Vad har familjestödsprogrammet betytt för dem?

Senaste nytt från Uganda

Unga ugandiska klimataktivister på FN:s klimattoppmöte i Glasgow. Terrorattack på restaurang i huvudstaden i slutet av oktober. Erosion av pressfriheten i landet. Och krav på PCR-test vid inresa till Uganda.

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.