fbpx

Stötta Esamu i kampen mot cancern!

Pojken Esamu som bor i en av de familjer som vi stöttar har drabbats av cancer i benet. Nu behöver vi er hjälp för att bidra till finansieringen av hans vård. Varning för starka bilder!

Esamu är uppväxt under extremt tuffa förhållanden och förlorade sina föräldrar tidigt. Han bor idag hos sin farbror, som är rörelsehindrad efter en olycka, och hans fru. Paret tar hand om tre föräldralösa barn och har med Kids of Ugandas hjälp fått det bättre och de har en inkomst från sina grisar och en ko som de har köpt genom programmet.

Esamu har fått stort stöd inför amputationen från sin familj. Men vårdkostnader i Uganda är dyrt och mer än familjen har råd med. Esamu är fast besluten att klara sig igenom behandlingen. Vi ber er därför att hjälpa oss och bidra för att vi ska kunna ge Esamu den hjälp han behöver. Varje bidrag hjälper!

För att vara med och hjälpa till swishar eller överför du valfritt belopp till:

Swish: 123 326 81 90

Swedbank: 8156-2 923 418 200-5

Bankgiro: 859-8542

Märk swishen eller överföringen med “Esamu”. Tack på förhand!

Ge ett bidrag – förändra liv 

Bli givare och bidra till en positiv förändring. Du kan ge barn en tryggare uppväxt genom att bli månadsgivare, ge en donation eller köpa gåvobevis i vår webbshop. 

Fler blogginlägg

Ditt köp hos Nambi gör skillnad

Vi blev så glada när vi kom i kontakt med Nambi, ett litet svenskt företag som säljer hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter från Uganda! Nambi ger inte