fbpx

Stötta Esamu i kampen mot cancern!

Pojken Esamu som bor i en av de familjer som vi stöttar har drabbats av cancer i benet. Nu behöver vi er hjälp för att bidra till finansieringen av hans vård. Varning för starka bilder!

Esamu är uppväxt under extremt tuffa förhållanden och förlorade sina föräldrar tidigt. Han bor idag hos sin farbror, som är rörelsehindrad efter en olycka, och hans fru. Paret tar hand om tre föräldralösa barn och har med Kids of Ugandas hjälp fått det bättre och de har en inkomst från sina grisar och en ko som de har köpt genom programmet.

Esamu har fått stort stöd inför amputationen från sin familj. Men vårdkostnader i Uganda är dyrt och mer än familjen har råd med. Esamu är fast besluten att klara sig igenom behandlingen. Vi ber er därför att hjälpa oss och bidra för att vi ska kunna ge Esamu den hjälp han behöver. Varje bidrag hjälper!

För att vara med och hjälpa till swishar eller överför du valfritt belopp till:

Swish: 123 326 81 90

Swedbank: 8156-2 923 418 200-5

Bankgiro: 859-8542

Märk swishen eller överföringen med “Esamu”. Tack på förhand!

Fler artiklar och bloggar

Hur ser en helt vanlig dag ut?

När tre av medarbetarna från Kids of Uganda var på besök i Uganda tidigare i år besökte de en av de familjer som deltar i vårt familjestödsprogram för att prata med dem om hur en vanlig dag i deras liv ser ut.

Ugandisk mat

Vad äter en vanlig ugandisk familj en helt vanlig dag? Och vad bjuder de på när de har fest? Och vilken mat tycker de bäst om?

Vad leker barnen i Uganda?

Den här månaden får ni lära känna en av våra familjer lite bättre. Och inte minst barnen i familjen, och deras lekar! Kommer du att känna igen dig? Leker du som är barn samma lekar i Sverige, och kan du som vuxen komma ihåg att du lekte liknande lekar som barn?

Bli månadsgivare idag

Att bli månadsgivare är enkelt! Du fyller i vår digitala autogiroanmälan och signerar direkt med bank-id. Det tar bara några minuter. 

Om du vill ha mer information, är du varmt välkommen att maila oss direkt på info@kidsofuganda.com eller ringa 070-358 77 94.